Često Postavljana Pitanja


Šta je Klub Znanja

Klub Znanja je jedna od najboljih usluga mobilnog učenja na svetu koja će vaš pametni telefon zaista načiniti pametnim. Naša nagrađivana usluga je prepuna stimulativnih i interaktivnih kurseva koji obrađuju mnoštvo tema, uključujući lični i profesionalni razvoj. Ovi kursevi su optimizovani za mobilne telefone i koncipirani tako da vaš doživljaj učenja bude zabavan i delotvoran.

Postignite svoje ciljeve učenja pomoću Kluba Znanja. Bilo da želite da obnovite opšte obrazovanje i informisanost, upustite se u nov hobi, naučite jezik ili pročitate sižee knjiga, Klub Znanja je savršena platforma za ciljeve učenja koje sami određujete.
Kao polaznik Kluba Znanja dobićete brzi pristup svim našim kursevima koji su sastavljeni tako da podstiču učenje i dugoročno pamćenje naučenog.

Da biste postali pretplatnik usluge, morate da imate barem 18 godina ili dozvolu roditelja ili zakonskog staratelja ili osobe koja ima ovlašćenja da vam plaća račune.

Gde mogu da koristim Klub Znanja?
Naši kratki kursevi su savršeni za učenje u pokretu, gde god da ste, kad god to želite. Uživajte u obilju znanja na vašem dlanu.

Naša usluga je kompatibilna sa svim mobilnim uređajima (pametnim telefonima i tablet računarima). Najbolji doživljaj je na pametnim telefonima i zahteva najmanje 2G vezu.

Klub Znanja sadrži više od 50 kurseva sa mnoštvom jedinstvenih i privlačnih tema. Bilo da želite da naučite novi jezik, poboljšate poslovne sposobnosti, upustite se u nov hobi ili uhvatite korak sa starim interesovanjima, naša usluga ima ponešto za svakoga.

Klub Znanja je dostupan na preko 20 jezika, a stalno dodajemo nove jezike da bismo dosegli sve krajeve sveta.

Posetili ste jednu od naših promotivnih stranica i kliknuli na dugme za pretplatu. Zatim ste primili SMS za potvrdu na svom telefonu.

199 RSD nedeljno

Stupite u kontakt sa Timom korisničke podrške i rado ćemo vam pomoći. Za detalje o tome kako stupiti u kontakt sa nama, pogledajte pitanje „Kako da stupim u kontakt sa Korisničkom podrškom?“

To se uglavnom dešava usled ograničenja na operatorskoj platformi za naplatu i fakturisanje.

Kako bismo izašli u susret rastućoj potražnji, naši kursevi se stalno unapređuju i ažuriraju.

Naše poslovanje pomno reguliše Ofcom, renomirana regulatorna institucija. Osim toga, PhonePayPlus i pravila i okviri operatora EE regulišu naše mobilne usluge.

Pretplata

Jednostavno posetite jednu od naših promotivnih stranica!

Cena pretplate se oduzima od vašeg pripejd kredita ili se dodaje na vaš mesečni postpejd račun. Usluga se naplaćuje nedeljno, a dobićete SMS obaveštenje kada se transakcija obradi.

Postoji nekoliko opcija za otkazivanje pretplate na uslugu:

Korisnička podrška

Naš posvećen Tim korisničke podrške će rado odgovoriti na sva vaša pitanja i rešiti sve probleme.
Dostupni smo vam na sledećim mestima:

Kontaktirajte nas

Za bilo kakva pitanja ili podršku, unesite svoje podatke i kontaktiraćemo vas uskoro.